Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

Notranji oltar, prostor, kjer si kreiramo usodo je princip, ki odloča o človeškem življenju.

Ori je osnova naše osebnosti, odloča o naši dobri in slabi sreči, zato je naš Ori (prostor v naši glavi) nekaj najpomembnejšega, kar moramo prav po božje častiti v svojem življenju. Ori simbolično predstavlja naša glava. Naša glava je hkrati tudi referenca naše fizične osebnosti. V fizičnem svetu je Ori tisti, ki je odgovoren za vse osebnosti, ki jih kažemo navzven.

Preberi več
 

SARA – spiritualna darežljivost, darežljivost kot sredstvo za komunikacijo z božanstvi, za dosego naših ciljev.

V tem življenju vse temelji na izmenjavi. Ne glede na to, kaj želimo za svoje življenje, kakšni so naši interesi, moramo nekaj dati v zamenjavo, nekaj sprejeti v izmenjavo.

Preberi več
 

Najpomembnejše pri vsaki divinaciji je, kdo jo izvaja. V vsakdanjem življenju prejmemo orientacijo od svojih prijateljev, kolegov, sosedov, radovednežev, učiteljev v šoli, … potrebujemo pa jo od ljudi, ki nam res lahko pokažejo pravo smer v življenju in so pri tem nepristranski.

Če je možno zares dobiti orientacijo - usmeritev, ki temelji na izkušnjah in znanju, toliko bolje.

Preberi več
 

Ocean, morje in sladke vode (reke, jezera, potoki), so simbol Yemanja. Povsod, kjer je voda, je Yemanja. Ona je boginja našega Orija, katerega simbolično predstavlja naša glava, našega oltarja, s pomočjo katerega lahko aktivno vplivamo na našo usodo.

Preberi več
 

IFA poroka je slavljenje življenja, blagoslovljena izbira do povzdignjenega življenja. Je ritual blagoslova življenja in usode, kjer istočasno delamo z orijema obeh partnerjev - z njunima usodama, da pridobimo en skupen ori - usodo para.

Preberi več