Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

DUHOVNA SKUPNOST ORIŠ - ENERGIJ NARAVE

Trška cesta 91

3254 Podčetrtek

 

 

LETNO POROČILO - ZA LETO 2013

Izdano v februarju 2014

Preberi več
 

Mir v umu in domu, sprejemanje odgovornosti za lastno življenje, potrpežljivost, tolerantnost, prijaznost, redoljubnost, organiziranost, disciplina, blagostanje, kreativnost, spoštovanje starejših in čaščenje prednikov so le nekatere od mnogih vrednot, ki vodijo k sreči in zadovoljstvu. Ni posebne razlike med količino mišic in količino dobre sreče v življenju, za dosego obojega je potrebno trenirati – vsak dan posebej.

Preberi več
 

Spiritualna zrelost, pridobljena s številnimi tradicionalnimi posvetitvami, večletnim študijem modrosti življenja preko odujev Ifa in modrosti posameznih oriš, tehnik in pomena izvajanja tradicionalnih ritualov je tisto, kar v Duhovni skupnosti Oriš energij narave razumemo kot osnovo za pomoč in usmeritev ljudem. Želimo, da je vam, ki ste nas izbrali za svoje svetovalce jasno, kaj lahko pričakujete od nas, ki nas vidite pred seboj in od oriš, katerih modrost, energija, moč in sposobnosti se razkrijejo v divinaciji in ritualih.

Preberi več
 

Vsem, ki se spoznavate s čudovitimi energijami oriš želimo pojasniti nekatera dejstva, ker je bilo ime naše duhovne skupnosti že večkrat zlorabljeno za promocijo ne-članov naše duhovne skupnosti. To nas sicer navdaja s ponosom, saj si nihče ne bi izposojal imena, ki ga ni vredno in častno uporabiti, a vi si zaslužite biti informirani, zato to pojasnilo.

Preberi več
 

Dragi duhovni bratje in sestre ter somišljeniki!

Vabimo vas, da se pridružite naši duhovni skupnosti!

 

Pristopna izjava Duhovne skupnosti 

Dobro ste že seznanjeni z našo duhovno prakso in učenji, ki nas s svojimi energijami in starodavno modrostjo podpirajo pri delovanju vsak dan našega življenja, v vsakršnih okoliščinah.

V naši skupnosti želimo ustvariti in vzdrževati ustrezno okolje za vse častilce oriš, tako za slovenske svečenike in študente, posvečene, kot tudi ne-posvečene ljudi, ki jih energije narave privlačijo in jim pomagajo. To nam bo pomagalo trajno ostati v močnem stiku z našim izvorom, učitelji in orišami.

Preberi več