Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

19. junij ob 15.30, Bizeljska vas 20a 

Omolu Buruku je manifestacija duhovne moči, kraljevske energije, spoštovanja, veličine, nedotakljivosti, edinstvena v tem, da dela skupaj, sinhrono z dvema energijama – moško in žensko. S tem nam asistira v doseganju celovitosti, notranjega ravnovesja in harmonije. 

Letni festival je namenjen obnovi ašeja za častilce, skupnost, okolje, za vnos in asistenco tistim, ki kvalitete tega božanstva želijo v svojem življenju. Dobrodošli vsi, ki bi se nam želeli ob tem pridružiti. 

 

Potrebujete: 

- iniciirani potrebujete oltarje Omolu Buruku in kipe, svitek in posodo za nošenje kipa, obredna oblačila ter zapestno in gleženjsko okrasje,

- neiniciirani potrebujete bela oblačila, vsi, ki imate črna oblačila prav v ta namen, pa bodite v teh. 

Program:

  • UVOD V FESTIVAL in blagoslov z obi in orogbo oreščki, ki bodo v skupinski daritvi darovani oriši Omolu Buruku; vodi ija Sonja Ẹgbẹ́róungbé,
  • SPREVOD IN PLES, ki ga bodo v znak počastitve in za sinhronizacijo z energijo OMOLU BURUKU izvedli posvečeni v to energijo,
  • PLES Z ORIŠAMI,
  • SARA – simbolična pogostitev.

 

Skupina Ire ima na festivalu Omolu Buruku za vas posebno presenečenje!

Prispevek: za pravočasno, do 15. 6. po e-pošti prijavljene člane ali nečlane Duhovne skupnosti Oriš - energij narave, je prispevek 25 EUR. Za vse, ki se prijavite kasneje, ne glede na članstvo, bo prispevek 35 EUR. Otroci do 12. leta so naši gostje. Za družine velja, da en družinski član prispeva polno, vsi ostali, na istem naslovu prijavljeni družinski člani pa 5 EUR. Prijave zbiramo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.! Na voljo bodo tudi pralne maske po 3 EUR.

Naj vas opozorim, da je duhovna intima vsakega posameznika na festivalu izjemno pomembna, zato je kakršno koli avdio/video snemanje ali fotografiranje dogodka prepovedano. Pooblaščen predstavnik skupnosti bo posebej označen in bo fotodokumentiral le nastopajoče, nikogar od ostalih udeležencev. Prosimo, da to spoštujete. 

Za potrebe članka o nas v brazilskem časopisu Piauí, bo prisoten še en fotograf, ki bo opozorjen, naj ne fotografira posedenih in tudi sicer nam bodo vsi njegovi posnetki poslani v avtorizacijo. Dogodek bomo posneli tudi z dronom.

 

Hvala! 

Aše! 

Ekipa organizatorjev