Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

V soboto, 24. 2. 2018, ob 15 h vas vabimo v Bizeljsko vas na festival Gelede,  v  sredo, 28. 2., ob 18h pa v Groblje na srečanje članov Duhovne skupnosti Oriš – energij narave in na daritev za ijanifo Ašabi.

 

Dragi duhovni  bratje in sestre  ter somišljeniki

Kot ste že bili obveščeni, smo rahlo spremenili naš februarski program, zato vas v soboto, 24. 2. 2018, ob 15 h vabimo v Bizeljsko vas na festival Gelede,  v  sredo, 28. 2., ob 18h pa v Groblje na srečanje članov Duhovne skupnosti Oriš – energij narave in na daritev za ijanifo Ašabi.

Kot veste, je leta nazaj prva skupina šla v Brazilijo februarja, zato se od takrat naše duhovno leto šteje od februarja do februarja.

Leto bomo začeli s festivalom Gelede, na katerem bomo oblekli orišo Ina, da osvetli našo pot, Oguna, da vnese motivacijo in akcijo v naše življenje, prejeli pa bomo tudi blagoslov živih oltarjev Gelede, z namenom, da bo leto, ki je pred nami, radostno, odgovorno in da Gelede vnesejo pravi ritem v naše leto. To je tudi vse, na kar se vam je treba koncentrirati na festivalu; da želite biti maksimalno aktivni v letu, ki je pred nami, zato, da boste dosegli vse svoje cilje, izpolnili vse svoje želje in pa predvsem, da bo v vaše življenje prišlo res tisto, kar zares potrebujete. Da boste to znali pravilno uporabiti v svojem življenju, nadgraditi, oplemenititi in zares izkoristiti vse možnosti, ki vam jih življenje ponuja.

Zaželeno je, da ste v belih oblačilih. Izvedli bomo tri daritve, zato potrebujete tri daritvene bankovce.

 

Sara bodo za vas pripravili Jasmina Audič, Darka Audič, Aleks Slipac,Lovro Korenčan, Mario Mirković, Matjaž Komel

 

Vaše prijave pričakuje Barbara, asistentka Duhovne skupnosti Oriš – energij narave,

po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali kot sms na številko 031/755-639 do 20. 2. 2018.

 

Dogodek v imenu Duhovne skupnosti Oriš – energij narave  za vas pripravljamo Jasmina, Lovro, Mario in Matjaž in za nas nepogrešljivi Ireji. Aše.