Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

19. junij ob 15.30, Bizeljska vas 20a 

Omolu Buruku je manifestacija duhovne moči, kraljevske energije, spoštovanja, veličine, nedotakljivosti, edinstvena v tem, da dela skupaj, sinhrono z dvema energijama – moško in žensko. S tem nam asistira v doseganju celovitosti, notranjega ravnovesja in harmonije. 

Letni festival je namenjen obnovi ašeja za častilce, skupnost, okolje, za vnos in asistenco tistim, ki kvalitete tega božanstva želijo v svojem življenju. Dobrodošli vsi, ki bi se nam želeli ob tem pridružiti. 

Preberi več
 

20. junij: v Bizeljski vasi 20a ob 10.00 

 

Festival, na katerem iniciirani simbolično slavimo naše Novo leto, nov ciklus življenja. Dobrodošli vsi, ki bi se nam želeli ob tem pridružiti. 

Preberi več
 

Baba King - Intervju v reviji Večer

Preberite, ker se splača!

Preberi več
 

Knjižnica Brežice vabi na predstavitev knjige EŠU IN UREDITEV UNIVERZUMA in sicer v četrtek, 26. marca 2015, ob 18. uri v Dvorani Savice Zorko.

Predavatelj: prof. dr. Síkírùja Sàlámì – Baba Kinga


 

Preberi več
 

V Duhovni skupnosti Oriš - energij narave je osnovno poslanstvo prav v harmonizaciji in blažitvi skrajnosti slovenskega Egbeja. Zakaj se je na tako majhnem območju v preteklosti zgodilo toliko prelivanja krvi, še v sedanjosti pa je toliko samomorov, tragedij v družinah, odvisnosti vseh vrst?

Preberi več