Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Življenje je igra - odločite se ali boste v igri svojega življenja glavni igralci, statisti ali le gledalci

Duhovna skupnost OrišaSmo Duhovna skupnost Oriš – energij narave, v Sloveniji prisotni že mnogo let. Zavedamo se, da je prišel ciklus časa, v katerem je potrebno, da znanje o človeškem življenju postane del osnovne vzgoje mladih in starih, saj nikoli ni prepozno za modrost in prezgodaj za srečo. Po to modrost smo morali v srce Afrike, saj je bila na naših tleh večinoma izgubljena. Kar častimo je univerzalno, saj gre za božanstva narave - imenujemo jih oriše, energije, ki se manifestirajo v naravi in so del človeške narave.

Do nadaljnjega so vsi javni dogodki odpovedani! Tutti gli eventi sono sospesi fino a nuova data! Do daljnjeg su svi događaji odgođeni. All public events cancelled until further notice!
Januar 2020 11. 1. Groblje – ob 16h, ose za oriše, ki naj jih po duhovni usmeritvi časti Duhovna skupnost Oriš – energij narave, organizator za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Blaž z ekipo in Ireji, Blaž ima tudi sara.   Februar 2020 8. 2. Groblje – ob 18h, sestanek članov Duhovne skupnosti Oriš – energij narave. 28. 2. Groblje – ob 17h, ose za ijanifo Aṣabi, organizator za Duhovno...

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

Knjižnica

Oddaje


 

Dogodki

 

Oriše

Projekti

 

 

Naključne slike