Duhovna skupnost Oriš - energij narave

 

Junij 2020

20. 6. Bizeljska vas – ob 16h, festival Omolu Buruku, organizatorka za za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Sonja ob podpori Baba Kinga, ekipe in Irejev, sara Mateja.   

21. 6. Bizeljska vas ves dan – festival Ešu in Ifa, za Duhovno skupnost Oriš – energij narave organizira Baba King z ekipo, Ireji in ašoguni, sara Miha Fagbemi in Sonja Fagbemi.

25. 6. Bizeljska vas ali Skaručna – ob 16h, čaščenje slovenskih prednikov, organizatorji za za Duhovno skupnost Oriš – energij narave so Edo, Manca, Nataša in Peter z ekipo in Ireji, sara organizatorji.

 

Julij 2020

11. 7. Vogel – ob 10h, ose za oriše gora na Voglu, organizatorke za Duhovno skupnost Oriš – energij narave so Mateja, Zvonka in Jasmina z ekipo, sara organizatorke.

17. 7. Podčetrtek – ob 16h, festival Iroko (na katerem bomo darovali tudi orišam Kori in Egbe), organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Barbara z ekipo in Ireji, sara Alenka Pečnik.

18. 7. Krka – ob 10.30h, festival oriš sladkih voda, organizatorki za Duhovno skupnost Oriš – energij narave sta Tina in Ana z ekipo in Ireji, sara organizatorki.

 

Avgust 2020

8. 8. Bizeljska vas – ob 19h, festival ognjenih oriš, organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Ana Marija z ekipo in Ireji, sara Snežana in Melita.

20. 8. Skaručna – ob 18h, Išeše dan, dan prvinskih energij predvidoma v Skaručni. Organizatorja za Duhovno skupnost Oriš – energij narave sta Marina in Peter z ekipo in Ireji, sara organizatorja.

 

September 2020

19. 9. Bizeljska vas – ob 11h, ose Ešu Tocantins samo za iniciirane, organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Jasmina z ekipo ašogunov.

Popoldne ob 15h vsi vabljeni na Festival belih oriš, organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Mojca z ekipo in Ireji, sara družina Kalan in Zdenka.

 

Oktober 2020

10. 10. Bizeljska vas – ob 16h festival oriš, ki sinhronizirajo želje naše duše z umom, razumom in akcijo, organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Sonja z ekipo in Ireji, sara organizatorka.

 

November 2020

1. 11. v Groblje – ob 18h, festival predniških oriš, organizatorja za Duhovno skupnost Oriš – energij narave Lovro in Daniela z ekipo in Ireji, sara eleguni in Duhovna skupnost.

28. 11. Groblje – ob 15h, festival oriš življenja, za Duhovno skupnost Oriš – energij narave organizirajo Ireji in imajo skupinski sara.

 

December 2020

12. 12. Velenje – ob 14h, festival ciklusov, organizatorka za Duhovno skupnost Oriš – energij narave je Sonja z ekipo in Ireji, sara družina Komel.