Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

Dragi duhovni bratje in sestre.

Program Duhovne skupnosti Oriš – energij narave za leto 2019*

 

19.7. petek ob 18h, v Podčetrtku ­ Festival Iroko (na katerem bomo darovali tudi Kori in Egbe), organizatorki sta Barbara Vrtačnik in Pavla Medvešček, ob pomoči Irejev in elegunov z atokuni (Egbe, Kori). Sara Barbara in Pavla.

Načrt je, da se prespi po domače na Bizeljskem, da imamo še malo dopusta in po zajtrku pri Kocjanu štartamo na Krko.

20.7. sobota ob 11h, Krka – Festival rečnih oriš, organizatorki sta Tina in Ana ob pomoči Irejev in elegunov (Ošun, Egbe) z atokuni. Sara družina Ramujkić in Ana Malovrh.

10.8. sobota ob 16h v Bizeljski vasi, festival Gelede, organizatorji so Jasmina, Lovro, Mario in Matjaž ob pomoči Irejev. Sara Mario, Jasmina.

20.8. torek ob 17h – Išeše dan, dan prvinskih energij predvidoma v Skaručni, organizatorja sta Marina in Edo ob pomoči Irejev. Sara Marina.

24.8. sobota ob 10h – Festival templja Izvir, organizira Mateja Akengen ob podpori DS, Irejev. Sara Mateja Akengen.

21.9. sobota ob 15h, Bizeljska vas ­ Festival belih oriš, organizator je Mojca Kalan ob pomoči Irejev in elegunov (Adže, Obatala, Egbe) z atokuni. Sara družina Kalan in Zdenka Eržen.

9.10. sreda ob 18h v Grobljah ­ Ose Apeyewo, organizatorka je Ana Malovrh ob pomoči Baba Kinga, Irejev in eleguna z atokunom (Apeyewo). Sara družina Medvešček.

12.10. sobota ob 16h, v Bizeljski vasi ­ Festival oriš, ki sinhronizirajo želje naše duše z umom, razumom in akcijo, organizatorka je Sonja Auberšek s pomočjo Irejev in elegunov z atokuni (Šašara). Sara Sonja Auberšek z ekipo.

Samo za iniciirane ob 20.00 ose Omolu in ob 21.30 ose Ijami, sara Tamara in Matjaž.

1.11. petek ob 17h v Grobljah – Festival Egungun, organizatorji so Egungun svečeniki Miha, Aska, Nataša A., Mateja, Ana, Tina, Nataša N., Tamara ob pomoči Irejev, živih oltarjev in atokunov. Sara svečeniki Egungun.

23.11. sobota ob 16h v Grobljah – Festival oriš življenja, organizatorji so Ireji ob pomoči elegunov Egbe, Logolo, Kori z atokuni. Sara Ireji.

14.12. sobota ob 11h v Velenju – Festival ciklusov, organizatorka je Sonja Auberšek ob pomoči Irejev. Sara Sonja Auberšek z ekipo.

Dragi duhovni bratje in sestre, člani Duhovne skupnosti Oriš – energij narave in somišljeniki!

Pošiljamo vam program za leto 2019 in se veselimo druženja z vami. Vsi dogodki, razen osejev Omolu Buruku in Ijami, ki so namenjeni le iniciiranim v te oriše, so javni!

Dogodki so v organizaciji Duhovne skupnosti Oriš ­ Energij narave. Zapisali smo, kdo je odgovoren za posamezni dogodek, kdo je v ekipi, ki pomaga, žal pa ni prostora niti vseh podatkov za vse dogodke, da bi navedli prav vse, ki pomagajo že mnogo pred dogodkom ter še dolgo po njem, da je res vse čim bolj popolno. A prepričani smo, da gostje to opazite.

Hvala vsem in vsakemu posebej in hvala tudi vam, ki z udeležbo na dogodkih poskrbite, da je naš trud poplačan z vašim zadovoljstvom!

*Vsi datumi so načeloma potrjeni, morebitne spremembe so možne spričo nepredvidenih obveznosti Baba Kinga in avgustovskega potovanja v Nigerijo, za katerega še nimamo potrjenih terminov. Vsekakor boste o morebitnih zamikih terminov obveščeni takoj.

 

Odabo