Duhovna skupnost Oriš - energij narave

Živimo z vrednotami

Ste v stiski? Vas mučijo vprašanja, na katera si ne znate odgovoriti?
Na religiozno neobremenjen način vam bomo skušali pomagati z nasvetom, kako doseči boljše počutje, boljše življenje.

Pišite nam >>>

 

Dragi duhovni bratje in sestre

Tudi v letu 2017 nas čaka bogat program dogodkov. Vljudno vabljeni.


 

OKTOBER

9.10 ob 17.30 bo v Grobljah dogodek, ki ob nastanku ideje ni bil mišljen kot dogodek Duhovne skupnosti Oriš – energij narave, ampak le simbolično srečanje vseh, ki bi se želeli pokloniti spominu na Lada ob obletnici njegovega prehoda v svet prednikov. Potem pa je divinacija odločila drugače …

Kaj vse se je zgodilo, boste izvedeli na srečanju in tam doživeli tudi presenečenje. V imenu skupnosti vas vabiva Jasmina in Ana, sara bosta pripravili Niki Akaša in Pavla Medvešček.

Bodite prosim v belem, potrebujete en daritveni bankovec.

14.10. ob 15h Festival oriš, ki želje naše duše povežejo z umom, razumom in akcijo – organizacija in sara Sonja Auberšek z ekipo –  Bizeljska vas 20a, primerno za vse. Podrobnosti o festivalu pošljem naknadno.

18.10. Oriša tečaj v Bizeljski vasi 20a: oriše Ogirijan, Erin od 9 do 13h in od 15 do 18h, primerno za vse. Potrebujete pisalo in zvezek. Prispevek je 75 eur + ddv. 

19.10. Oriša tečaj v Bizeljski vasi 20a: oriše Džakuta, Agandžu, Onibode, primerno za vse. Potrebujete pisalo in zvezek. Prispevek je 75 eur + ddv.

 

November

1.11. Festival predniških oriš – organizacija in sara Miha Bavec, Aska Kajtazovič in Nataša Arko z ekipo - v Grobljah ob 18h.

25.11. Festival oriš življenja – organizacija in sara Mateja Tomšič z ekipo- v Grobljah ob 16h.

December

16.12. ob 14h Festival ciklusov -  za zaključit staro in začet novo, pranje Orijev za Jemandža - Sonja Auberšek z ekipo organizira ta festival v Velenju. Sara prinesejo vsi udeleženci in v pripravo vnesejo svoj namen vezan na cikluse.

Odabo

 

 

O podrobnostih festivalov boste obveščeni sproti.

Pri tečajih, kjer je možna udeležba le na dopoldanskem ali popoldanskem delu, je navedeno, kdaj bo na vrsti katera oriša. Pri tečajih, kjer se tematika preveč prepleta, je treba biti prisoten ves dan.

Prispevek za poldnevni tečaj je 45 EUR + DDV, za celodnevni pa 75 EUR + DDV.

Denar nikoli ni ovira za udeležbo na dogodkih, čas tudi ne. Ljudje si stvari planiramo tako finančno kot časovno glede na pomembnost. Na vas je, da se odločite, kaj vam je pomembno za vaše življenje.